Контакт

Секогаш обезбедуваме најповолни решенија за реализација на барањата на нашите клиенти. Оттука, сакаме да негуваме проактивна и двонасочна комуникација со сите чинители во областа. Само на тој начин, можеме да се подобруваме и заедно да растеме.

Bate-komerc-logo-c

Контактирајте не

  Локација

  Адреса: Наум Чакаров 42А, Скопје

   

  Email адреса

  Телефонски број

  Фиксен: 02/3093273

  Моб: 076 456 757
  Јазици