cropped-Bate-komerc-logo-c.png

Безбедна и навремена испорака на Вашата пратка е нашата цел

ТРАНСПОРТ

Секогаш обезбедуваме најповолни решенија за реализација на барањата на нашите клиенти. Како високопрофесионална и одговорна компанија, се стремиме да поставиме нови стандарди во транспортот на стоки и логистика. Водејќи се од интересот на соработниците, брзиот и безбеден транспорт е еден од нашите приоритети во секојдневното работење. Земји од кои организираме најразличен транспорт се: Македонија, Словенија, Хрватска, Србија, Црна Гора, Косово, Албанија, Германија, Холандија, Белгија, Франција, Италија, Шпанија, Шведска, Англија, Полска, Чешка, Словачка, Романија и Унгарија.

ШПЕДИЦИЈА

Вршиме царинско застапување при увоз, извоз и транзит на граничните премини: „Табановце“ и „Богородица“. Располагаме и со сопствен царински склад, кој е лоциран во Скопје, на површина од 800 m2 (затворен магацински простор) и 2.000 м2 (отворен магацински простор). Сите простори се обезбедени со видео надзор, со што се гарантира чувањето на стоките.

СЕРВИС

Нашиот сервис овозможува сервисирање на повеќе сегменти од работењето: електроника, поправка на воздух, поправка на механика, лакерски поправки, промена на масло и филтри, дијагностика, како и достава на делови. Нудиме брзо и квалитетно сервисирање на посоченото, по поволни цени.

Бате-Комерц

Нудиме широка палета на услуги, во делот на товарниот патен транспорт и логистика. Имајќи го предвид фактот дека сме една од водечките компании во регионот, овозможуваме професионално извршување на следниве услуги:

Oрганизирање на комплетни утовари

Oрганизирање на складиштење на стоки

Oрганизирање на специјален транспорт на широк лим 3mx13,5m

ISO Стандарди

Oрганизирање на збирни утовари

Итен транспорт со повеќечлен екипаж

Шпедиција

Зошто НИЕ?

„БАТЕ – КОМЕРЦ“ ДООЕЛ Скопје е основана во 2002 година. Следењето на трендовите на пазарот придонесе да прераснеме во една од водечките транспортни компании во регионот. Брзата и безбедна испорака на стоки, како и нивното чување по највисоки критериуми придонесе да воспоставиме нови стандарди во работењето. Располагаме со повеќе од 100 стандардизирани и опремени возила. Нашиот стручен тим, кој број повеќе од 130 луѓе, кои работат во современи услови е целосно посветен на обезбедување највисоки стандарди при организирањето на транспортните услуги. Континуираното надградување и едукација во областа, придонесува да гарантираме сигурен превоз на стоки на територија на цела Европа. Секојдневните обуки и тренинзи придонесоа успешно да се справуваме и со кризните ситуации, кои се составен дел на секоја работна средина.

5

Станете наш партнер

Како високо професионална компанија, секогаш се трудиме да им понудиме на нашите клиенти најоптимални решенија за реализација на нивните барања и потреби.

Пишете ни:

    Јазици