За НАС

„БАТЕ – КОМЕРЦ“ ДООЕЛ Скопје е основана во 2002 година. Следењето на трендовите на пазарот придонесе да прераснеме во една од водечките транспортни компании во регионот. Брзата и безбедна испорака на стоки, како и нивното чување по највисоки критериуми придонесе да воспоставиме нови стандарди во работењето. Располагаме со повеќе од 100 стандардизирани и опремени возила. Нашиот стручен тим, кој број повеќе од 130 луѓе, кои работат во современи услови е целосно посветен на обезбедување највисоки стандарди при организирањето на транспортните услуги. Континуираното надградување и едукација во областа, придонесува да гарантираме сигурен превоз на стоки на територија на цела Европа. Секојдневните обуки и тренинзи придонесоа успешно да се справуваме и со кризните ситуации, кои се составен дел на секоја работна средина.

КОИ СМЕ НИЕ

БАТЕ-КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје е основана во 2002 година, со само два камиони и тројца вработени. Денес сме горди што можеме да кажеме дека сме една од водечките транспортни компании во регионот, со високо професионален тим од над 130 вработени, бројки кои постојано се зголемуваат.

ДЕЈНОСТ

Главниот фокус на нашата компанија е товарниот патен транспорт, како и обезбедувањето на логистички услуги. Располагаме со тим на луѓе и опрема, која гарантира највисоки стандарди при организацирање на транспортните услуги. Се обврзуваме на сигурен превоз на стоки, на теритоија на цела Европа.

СЕРТИФИЦИРАНА КОМПАНИЈА (ISO 14001:2015 / ISO 9001: 2015 од TÜV)

Континуирано работиме на обезбедување на повисок квалитет во работните процеси. Сертифицирањето придонесува да работиме согласно европските стандарди, но и да обезбедуваме подобри услови за транспорт на стоки. Исто така, се стремиме да креираме поволна средина за нашите вработени лица, како задолжени за извршување на деловните активности.
Општествената одговорност е значајна компонента од работењето. Оттука, грижата за заедницата и средината во која работиме е исто така област во која сме активни.

МИСИЈА

„БАТЕ – КОМЕРЦ“ ДООЕЛ се стреми да обезбеди високо квалитетен транспорт и логистика на стоки, како во внатрешниот, така и во меѓународниот товарен патен транспорт. Исто така, едни од нашите главни одлики се лојалноста кон клиентите, но и континуираното инвестирање во нашите вработени, чија професионална надградба е клучна за сеопфатен успех.

ВИЗИЈА

Во претстојниот период, ќе продолжиме да работиме за да ја задржиме лидерската позиција во регионот, но и да бидеме препознатлив бренд на европскиот и светскиот пазар. Менаџментот на компанијата, како и сите вработени продолжуваат да работат и делуваат на највисоко ниво. Професионалниот пристап, мрежната поврзаност и мобилноста остануваат наши особености во секојдневното работење.

0 +
Транспорт во 2022
0 +
Вработени
0 +
Возила
0 +
Земји
5

Станете наш партнер

Како високо професионална компанија, секогаш се трудиме да им понудиме на нашите клиенти најоптимални решенија за реализација на нивните барања и потреби.

Пишете ни

    Јазици